AlgiTEC

AlgiTEC® Takrenser

Rengjør taket og fjern mose fra takstein med AlgiTEC®. Nyt en beskyttet, ren, skadefri tak i mange år fremover.

Mose og alger er ikke bare uestetisk, men kan forårsake store fuktproblemer. Det er viktig å gripe inn i tide med et tak rengjøring og en alge behandling for å forebygge forringelse av overflaten og unngå mulige fuktskader.

Tak renjøring basert på aller nyeste teknologi

AlgiTEC er en eksepsjonell konsentrert løsning utarbeidet på det nyeste innen tak rengjøring teknologi som renser og desinfiserer tak. Det er svært effektivt og danner en ren overflate og fjerner flekker, mose og alger. AlgiTEC kan brukes på alle tak som behandling eller til forebyggende bruk.

Desinfiserer og beskytter tak

AlgiTEC® er egnet for fjerning og rensing av algevekst, mose, mikroorganismer, etc.

Tak rengjøring med høy effektivitet

Forbedre de mekaniske egenskaper og utseende av ditt tak. AlgiTEC er et tak rensesystem som beskytter flere lag mot tidlig aldring og forringelse.

Den ultimate algeforebyggeren

Hvis taksteinen forblir ren og sunn, fri fra alle mikroorganismer, mose og skitt, vil dette redusere andre potensielle problemer, for eksempel skader forårsaket av frost.

Bruk av AlgiTEC tak renser

Overflaten som skal behandles må være tør. AlgiTEC® rengjøringen gjøres med en lavtrykkspumpe. Om overflaten er noe skittent bland 1:50 deler med vann. For rengjøring av meget skitne overflater kan blandingsforholdet reduseres til 01:25. Temperaturen på overflaten som skal behandles bør ikke være under 5° C. Gjennomfør rengjøringen kun I tørt vær.

Har du et spørsmål?

Ta kontakt med oss!