Omtaler / Referanser

Se et utvalg av omtaler fra noen av våre fornøyde kunder
Arbeidet som besto i fjerne skadet parkettgulv på kjøkken samt å legge nytt gulv, ble raskt og fagmessig utført. Den vi hadde kontakt med i firmaet var teknisk sjef Raimond som både var effektiv, pålitelig og behagelig. Vi vil benytte firmaet igjen i forbindelse med andre arbeider.
Thor Einar Sundsli
Anbud: Reparasjon - skifting av parkettgulv
Svært hyggelige, ærlige, arbeidsomme og rimelige. Noe trekk pga et par skjøter som kunne blitt litt finere. Ville likevel brukt de igjen til andre oppdrag.
Maja Venier
Anbud: Nytt rekkverk
Nanohus came with a fair offer and supported us along the process well (quickly came to do a free evaluation and initial measurements etc). We finally went for the full versions (in total 4.6m) with printed photograph on the glass (Optiwhite 5mm thick) for the kitchen splashtop. Satisfied with the results and workmanship. Delivered on time after the order was sent in to the factory after the holidays. Always available for a call/email in case of clarifications. Would recommend everybody to consider them for such tasks.
Ivan Karlovic
Anbud: Glass over kjøkkenbenk
Kjempe service, Det man kan forvente ++ Arbeidet ble utført til avtalt pris
Andreas Skaugård, Mandag 15. Januar 2018
Anbud: Bytte av loftluke
Vi er veldig fornøyd med Raimond. Han var serviceinnstilt og lett å få kontakt med. Vi er alt i alt veldig fornøyd med jobben som er gjort!
Elisabeth Peterse, Tirsdag 09. Januar 2018
Anbud: Nytt rekkverk til innendørs trappeåpning
Imøtekommende, fleksible, vel utført arbeid. Velger dem gjerne igjen til nye oppdrag.
Birgitte Jøssang, Mandag 04. Desember 2017
Anbud: Bytte ut dusj
Meget fornøyd med utført arbete. Arbete bestod i montasje av loftsluke med nedfellbar stige. Arbete ble utført till avtalt tid, med god kvalitet og gunstig pris. I tillegg ble det grundig ryddet efter avslutet arbete.
Magnus Bengtsson, Søndag 03. Desember 2017
Anbud: Montere loftsluke med nedfellbar stige
Vi var veldig fornøyd med Raimond og hans tjenester. Nanohus laget et hyllesystem for leiligheten vår. De kom som avtalt for tilbudet, på en lørdag som var spesielt praktisk for oss. Alt var på plass to uke senere, også på en lørdag kveld! Vi sett stor pris på det. Anbefalt til alle.
Stuart Stock, Søndag 29. Oktober 2017
Anbud: Lager hyllesystem i gangen
Møtte opp presis og jobben ble utført på en rask og grei måte. Fornøyd.
Hilde Løvstad, Fredag 06. Oktober 2017
Anbud: Demontere skap
Bestillte flere speil og glass til dusjnisje med tilpassede mål. Raimond og Maksims har vært veldig profesjonelle fra første møte. Hele prosessen har blitt fulgt nøye opp og alt har blitt levert som lovet og i henhold til tid. Resultatet er knallbra, vi kommer definitivt til og benytte oss av Nanohus igjen.
Mikkel Berg, Lørdag 30. September 2017
Anbud: Glass / Speil
Oppdraget gikk ut på å skaffe materialer, lakkere og montere en kjøkkenhylle under overskap. Jobben ble utført til avtalt tid, til avtalt pris og av topp kvalitet. Vi kunne ikke ha vært mer fornøyde med service og resultat. Prisen var også veldig gunstig. De svarte raskt på e-post, holdt oss oppdaterte på status på levering, sendte sms da de kom litt forsinket pga kø og jobbet veldig effektivt og profesjonelt. De hadde hvite hansker da de monterte hyllen og de kildesorterte og tok med seg avfall. Dette firmaet kan anbefales på det varmeste.
Kristin Guldvog, Onsdag 13. September 2017
Disse er profesjonelle. Topp utført jobb. 5.0 Anbud: Lakkere og montere kjøkkenhylle i hvit høyglans
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Flinke karer som tok seg god tid til å gjøre det skikkelig selv om vi hadde avtalt fast pris. Blir det flere oppdrag så kommer jeg benytte meg av Nanohus i fremtiden også, anbefales.
Christer Larsson, Søndag 27. August 2017
Anbud: Installere fronter på hvitevarer samt kutte hull til platetopp i benkplate av laminat
Veldig godt utført jobb og veldig bra service. Kan trygt anbefales til alle!
Iram sultan, Fredag 18. August 2017
Anbud: Glassplate
Jeg la ut et anbud for å bygge en stige til hemsen min. Veldig fort fik jeg en første tegnig med et forslag og etter en veldig hyggelig befaring ble vi fort einige om hvordan stigen skulle bli. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og service. Kan bare anbefale nano hus guttene på det varmeste!
Julia Wilde, Onsdag 16. August 2017
Anbud: Bygge hemsstige
JeSkulle ha hjelp til å sette opp vindskjerm som jeg hadde selv. Raimond kom på befaring sa ja til jobben og kom til avtalt tid. Sendte også bekreftelse på sms at han kom. Han er en fornøyelse å ha til å gjøre en jobb for han er meget nøye, rask og meget serviceinnstilt. Skar til balkongflisen slik at den passet til stolpen som vindskjermen hektes på, må bare si at jeg er strålende fornøyd med jobben han har gjort og neste gang jeg skal ha utført en jobb så blir det Raimond som får den. Holder også prisen som ble avtalt. Anbefaler dette firma på det sterkeste.
Mona Henland, Onsdag 09. August 2017
Anbud: Vindskjerm/Levegg
Strålende fornøyd med samarbeidet med Maksims og Raimond om å få bygget trapp opp til loftsengen. Etter første befaring mottok vi bilder av forslag som vi også fikk tegninger til. Vi tegnet inn modifikasjoner og sendte frem og tilbake noen ganger før de kom på befaring igjen og kontrollmålte. Arbeidstegninger til verkstedet med fargevalg og bekreftelser på valgene ble sendt oss som link til siste godkjenning. En kjempefin løsning for kunden. Da trappen var ferdig produserte avtalte vi en dag hvor de kom og monterte trappen. Vi var ikke hjemme så de fikk låne nøkkel til leiligheten. De rakk ikke å bli helt ferdige og kom derfor innom igjen noen dager senere. I mellomtiden hadde vi allerede muligheten til å ta trappen i bruk. Flott arbeid, smarte detaljer og løsninger og ikke minst strålende kundebehandling. Nanohus-gutta kan vi anbefale på det varmeste!
Heming Valebjørg, Torsdag 20. Juli 2017
Anbud: Bygge trapp av hyller opp til loftseng
Oppdrag ble utført i henhold til beskrivelse til avtalt tid. Kvaliteten på arbeidet var meget bra. Firma kan anbefales
Heidi Holen Moen
Anbud: Kjøkkenmontør søkers til justering av nytt kjøkken
Veldig fornøyd med jobben!
Nisrin Zagougui
Anbud: Få byttet ut et speil fra badet
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kjøkkengulvet vårt ble veldig fint!
Linda Fure
Anbud: Legge laminatgulv på kjøkken
Jeg er meget tilfreds med utført jobb,og punktlig oppførsel.Topp kvalitet Flinke med tilbakemeldinger.Jeg ble meget tilfreds med jobben blev utført på. Topp kvalitet.
Thorvald Hjorth, Mandag 29. Januar 2018
Anbud: Garderobeskap
Flott arbeid, uslåelig pris og hyggelige gutter! De ryddet opp etter seg, støvsugere og la nøkkelen i postkassen. Jeg er imponert!
Simen Grønsund, Torsdag 11. Januar 2018
Anbud: Feste skap og TV til vegg
Nanohus var imøtekommende fra første samtale. De kom på befaring og ga råd om hvordan gå frem. Etter avtale kom de med et tilbud hvor alle kostnader var inkludert. Jobben ble utført til den avtalte tid og kost. Kommer til å bruke dem igjen ved senere behov.
Torgeir Eriksen, Mandag 01. Januar 2018
Anbud: Fikse skap og vask på badet
Veldig godt fornøyd. Kom til avtalt tid og arbeidet effektivt og skikkelig.
Karl Inge Eidsvik, Søndag 03. Desember 2017
Anbud: Montering dusjdører
Jag beställde byte av fönsterglas. Nanohus svarade inom 24 timmar både på anbud och på alla frågor senare. + Det positiva Pris/bra värde Kvallitet Kundservice - Det negativa Det tog lite längre än först beräknat. Jag sade i min annons att kvalitet till ett bra pris var viktigast. Vilket Nanohus uppfyllde det med bravur! Fönstret blev i perfekt skick och de var smidiga att ha att göra med. Jag ger dem 5 av 5 i betyg och kommer rekommendera dem till vänner och bekanta.
Magnus Degerman, Onsdag 29. November 2017
Anbud: Change glass in window
Nanohus satte opp hyller i et bibliotek for oss. De har utført jobben svært pent og nøyaktig, punktlig, og holdt seg til fastsatt pris- i tillegg til å være veldig hyggelige, ordentlige karer. Vi kommer til å bruke dem igjen.
Anne Cathrine Sundseth, Søndag 22. Oktober 2017
Anbud: Tilpasse bokhyller i hjemmekontor
Jobben gikk ut på å bore 9 hull i betongvegg, for maleri, skoskap og speil. Håndverkeren kom først på befaring og ga deretter pris. Vi hadde ikke forventet at håndverkeren skulle gjøre noe mer enn å lage hullene, men han hang opp maleriet, monterte hengsler i speilet og hang det opp på veggen, samt monterte skoskapet til veggen. i tillegg støvsuget han, slik at det var rent og pent etterpå. Meget fornøyd. Anbefales.
Edward Dahle, Mandag 02. Oktober 2017
Anbud: Boring av hull i betongvegger
Disse er profesjonelle. Topp utført jobb.
Heidi Helgerud, Torsdag 14. September 2017
Anbud: Beise hus
Raimond fra Nanohus kom med en god løsning for oppdraget vårt, var punktlig, hyggelig og kompetent. Veldig fornøyd!
Christina Ek, Torsdag 07. September 2017
Anbud: Henge opp tung lampe i tak
Trengte rørlegger til å koble fra gammel oppvaskmaskin og sette inn ny. De var svært bra på pris og var veldig fleksible på når de kunne komme. Kom allerede ettermiddagen etter, så jeg slapp både å vente lenge og ta fri fra jobben. De var veldig sympatiske og fullførte til avtalt tid. Tommel opp!
Aleksandra Silye Hoven, Onsdag 23. August 2017
Anbud: Bytte oppvaskmaskin
Veldig flink og effektivt! Veldig fornøyd! Tusen takk!
Ariel Bautista Mangilaya, Fredag 18. August 2017
Anbud: Remontere glass skyvedøren i dusjhjørne
Søkte ny glassplate til rundt rotting hagebord. God pris, god oppfølging og god service. Kan anbefales!
Ingar Guttersrud, Mandag 14. August 2017
Anbud: Plexiglass eller glassplate til rundt bord
Veldig fornøyd med valg av løsning, utførelse og pris. Profesjonell og høflig håndverkere. Jobben ble gjennomført til avtalt pris og tid. Det var lett å gjøre avtaler, og alle tidspunkt ble overholdt. Anbefales.
Victoria Tendeland, Fredag 28. Juli 2017
Anbud: Trenger noen som kan lage for meg en lav skap til integrert kjøleskap fra IKEA
Jeg har fått raskt svar og jobben var utført neste dag etter det. Rørlegger ryddet etter seg, imponert. Anbefaler!
Matrin Olsen, Søndag 16. Juli 2017
Anbud: Kobling av oppvaskmaskin
Vi fikk satt opp en ovnsvifte som var en litt komplisert jobb. Arbeidet ble gjort profesjonelt og resultatet kunne ikke ha blitt bedre. Vi er meget fornøyd.
Torill Read, Lørdag 15. Juli 2017
Anbud: Sette opp en ovnsvifte
Jeg hadde to garderober + belysninger fra IKEA som trengs hjelp for å sette opp inni leiligheten min. Fikk veldig kjapt tilbakemelding fra Nanohus etter at jeg hadde lagt opp oppdraget på mitt anbud. Deres medarbeider, Raimond, har vært veldig dyktig med å spørre om tegningene slik at han kunne oppgi en pris på dette. Han har vært veldig fleksibel ifht. tidspuntet for å utføre jobben ettersom jeg hastet litt med dette. Når det gjelder måten han utførte oppdraget var jeg veldig fornøyd. Han jobbet nøye og noen ganger sa ifra sine meninger hva som var best å få til en fin garderobe. Sterkest anbefalt Raimond og deres selskapet. Selv kommer jeg til å bruke deres i framtiden.
Phuong Thi Bich Vu, Tirsdag 20. Juni 2017
Anbud: 2 ikea garderober + belysning inni skapet og utenpå skapet