Superdry

SuperDRY® Tak impregnering

En behandling med SuperDRY® forbedrer funksjonaliteten, fremtoningen og utseendet på taket. Behandlingen vil skape en usynlig barriere mot gjennomtrengende fuktighet.

Overlegen formel

SuperDRY® er fremstilt med det nyeste innen nanoteknologi. Det er den ultimate værbeskyttelsen for skifer, leire, teracotta og betong.

Hvorfor bør deres tak behandles?

Når damp og fuktighet penetrerer gjennom de porøse underlagene vil det skape en grobunn for plantevekst og skitne muggsporer. Dette kan resultere i desintegrering grunnet frostskader og føre til fuktproblemer. Våte materialer er dessuten mindre effektive til å holde på varmen.

Dokumentert ytelse

Vanninntrengning Kan reduseres drastisk ved behandling med superDRY®. På et porøst underlag vil vann absorpsjonen bli redusert med mer enn 95%. På et porøst underlag vannabsorpsjonen vil bli redusert med mer enn 95%. Dette vil forlenge levetiden og beskytte mot vær taket elementer som sol, regn og snø.

Hvordan virker det?

SuperDRY® binder seg kjemisk til underlaget opp til 10mm og er derfor svært motstandsdyktig mot forvitring og UV-stråler. Byggemateriale som er beskyttet avviser vann og mikroorganismer. Små mose partikler, lav og skitt vaskes ganske enkelt bort ved regn.

Har du et spørsmål?

Ta kontakt med oss!