SuperSHINE

SuperSHINE® Glans Impregnering

SuperSHINE® er en skinnende, farge forsterkende og vannavstøtende behandlingssystem for blekede fliser. Det har utviklet seg med en optimal teknologi som gjør takene svært vannavvisende og beskytter dem mot fuktskader.

Estetikk og beskyttelse

Gi dine gamle og skitne takstein en blank og vakker overflate. Beskytt dem mot fremvekst av mose, lav, alger osv. Du vil ikke lenger være i fare for forvitring på grunn av frostskader. Taket vil være fullstendig beskyttet mot fuktproblemer.

Et glanset tak - Godt som ny

SuperSHINE® er en skinnende impregneringsmiddel som er utviklet ved hjelp av det nyeste innen teknologi. Den forsterker pigmentering og gir takstein (terrakotta, skifer, asbestsement, betong, osv) en storslagen fremtoning.
Ultimat prestasjon
SuperSHINES® molekyler er mikroskopisk tynne og gjennomtrenger dypt. De blir absorbert av de minste fordypinger og avstøter fuktighet. SuperSHINE® stopper umiddelbart vannabsorbering 100% og øker levetiden på taket drastisk. Fargen på takstein vil holde seg uforandret i mange år.
SuperSHINE® beskytter underlagene fra tidens tann. Det gir overflatene selvrensende egenskaper. Takstein vil være beskyttet mot alger, mose, lav og mikroorganismer som kan føre til frostskader eller betydelige fuktproblemer. Våte fliser er mindre effektive til å holde varmen i en bolig om vinteren.

Alltid rene takstein

Mikroorganismer og smuss vil bli rengjort av seg selv i regn. Det vil hindre frostskader og mulige fremtidige fuktproblemer.

Har du et spørsmål?

Ta kontakt med oss!